Online Boekhouden met de app van BoekZo

Online boekhouden bij BoekZo. Altijd in combinatie met hoogwaardige en persoonlijke accountancy dienstverlening en natuurlijk gratis voor klanten.

BoekZo, de persoonlijke accountant mét handige tools voor online boekhouden

Geen robots of algoritmes maar hoogopgeleide accountants die het werk doen. Snel, efficiënt en handig.

Online boekhouden bij BoekZo
Vertrouw op je accountant

Gecertificeerde accountants die weten wat ze doen. We halen samen met jou het maximale rendement uit je onderneming op het gebied van belastingen en up-to-date informatie.

Bespaar waardevolle tijd

Handige online boekhoudtools om je administratie snel en eenvoudig aan te leveren. Gratis als onderdeel van onze dienstverlening. Gericht op gemak en overzicht.

Upload je administratie veilig

Wij bewaren je boekhouding en houden deze 24/7 voor je beschikbaar. Geen licenties of lastige voorwaarden.

"De accountants van BoekZo helpen je op persoonlijke wijze, geven goed advies en denken met je mee op korte, en op lange termijn."
BoekZo | De coachende accountant: Actueel advies van accountants online
Sander van den Berg
De Bresser Vastgoedonderhoud
"BoekZo is een hele fijne partij om mee te werken. Kundig, snel en accuraat. Op iedere vraag krijgen we snel antwoord en zij houden ons scherp."
BoekZo | De coachende accountant: Actueel advies van accountants online
Mijke Stravers
Four Months
"BoekZo doet al bijna 10 jaar mijn boekhouding. Ik word altijd persoonlijk geholpen en ze hebben me al erg veel tijd, moeite en geld bespaard."
BoekZo | De coachende accountant: Actueel advies van accountants online
Bas Huisman
Amoq Media

Wil jij ook BoekZo als accountant?

Upload je bon of factuur handig naar je administratie, waar je ook bent

De BoekZo app maakt het mogelijk om overal je administratie meteen bij te houden en te delen met je accountant. Wij doen de rest!

Altijd inzicht in jouw administratie, ook buiten kantooruren

De BoekZo klantenportal en app zijn 24/7 beschikbaar. Dus altijd inzicht in je boekhouding, jaarstukken en belastingaangiften.

Online Boekhouden MKB

Groeit je onderneming door? Dan hebben we perfecte online boekhouden MKB oplossingen waarbij je de boekhouding eenvoudig deels of geheel zelf kan verwerken. We helpen je bij de inrichting, controleren de boekhouding en ondersteunen je om meer zicht en grip te krijgen op je onderneming.

Online Boekhouden ZZP’er en consultant

Online boekhouden als ZZP’er of consultant bij BoekZo is eenvoudig. Upload de boekhouding en laat onze accountants het werk doen. Vaak is dit goedkoper dan het gebruik van een boekhoudpakket en je bespaart kostbare tijd.

Wij weten optimaal gebruik te maken van alle fiscale voordelen en je hebt inzicht in je onderneming zonder dat je zelf veel tijd in de boekhouding steekt.

Online boekhouden bij BoekZo vergeleken met andere oplossingen

Wij ontwikkelen zelf oplossingen voor online boekhouden en zetten ze optimaal in voor onze klanten. Dit is anders dan andere oplossingen omdat we geen boekhoudsoftware verkopen.

We zetten de tools simpelweg in zodat jij zo handig mogelijk de boekhouding kan bijhouden. Dat is een win-win situatie omdat wij daarmee snel en efficiënt de boekhouding kunnen verwerken.

Kenmerk

BoekZo app

BoekZo online boekhouden

Tellow

Exact Online

Bonnen scannen met de app

Je administratie digitaal bewaard

Persoonlijke coaching

Fiscaal advies

Verantwoordelijke accountants

Aangiftes voor je gecontroleerd en ingediend

Jaarstukken voor je opgesteld

BoekZo app als Tellow alternatief

BoekZo was nauw betrokken bij de start van Tellow. Tellow leek een mooi alternatief boekhoudsysteem voor kleine ondernemers, ZZPérs en consultants. Echter blijkt dat robots en algoritmes toch niet genoeg in staat zijn om bijzonderheden uit de boekhouding te halen.

Met de BoekZo oplossing als Tellow alternatief heb je het gemak van een online boekhoudtool maar heb je ook de verantwoordelijke accountant die de verwerking doet. Zekerheid dat je juiste aangiften indient en tegelijk het optimale eruit haalt. Er is geen robot die dit kan.

BoekZo app als Exact online alternatief

BoekZo werkt al jarenlang met tools zoals Exact online. Prachtige oplossingen. Maar nog steeds heb je te maken met het opstellen van een jaarrekening en de in te dienen belastingaangiften.

Voor kleine ondernemers, ZZPérs en consultants is de BoekZo oplossing als Exact online alternatief goedkoper en beter, want de accountants van BoekZo doen het werk. Niet jijzelf met een Exact online tool.

BoekZo heeft boekhoud koppelingen met banken

Groeit je onderneming, of heb je veel online omzet? Ook dan maken we koppelingen met je bank, website, facturatie- of CRM- pakket. We kunnen koppelingen leggen met vele andere handige tools die jij wellicht al jarenlang naar tevredenheid gebruikt binnen je onderneming.