BoekZo is fellow van Tellow


Tellow is dé nieuwe manier om altijd en overal, via de Tellow app en webinterface, inzicht te hebben in je financiële administratie.

Vertel me meer over Tellow!
Tellow boekhouden app en web interface

Bye bye boekhouden. Hello Tellow!

Tellow is gemaakt door een innovatie team van Rabobank. Tellow boekhouden is ontwikkeld door en voor zzp’ers om jouw administratie inzichtelijker te maken. Het doel van Tellow is dat jij je kunt focussen op wat je echt leuk vindt: zelfstandig ondernemen!

Met Tellow is je boekhouding geautomatiseerd en staat je BTW aangifte op tijd klaar. Je krijgt hierdoor meer grip op je financiën en bovendien scheelt het je veel tijd.

Tellow koppelt hierbij je administratie meteen aan je betaalrekening. Voortaan heb je op één plek real-time inzicht in je financiën. Handig, want zo weet je precies wat je kunt uitgeven en wat er is verdiend. Ook ontvang je via de app tips die handig zijn voor je boekhouding en helpt Tellow je deze bij te houden. Tellow is te gebruiken door mensen met een Rabobank, Abn Amro, SNS bank, ING bank, Knab, Bunq, en Triodos, rekening.

Wat kan Tellow allemaal? Onze ervaring met Tellow

De Tellow app maakt je leven als zzp'er makkelijk


Bye bye bonnetjes, hallo Tellow boekhouding

Door het gebruik van de Tellow app heb je geen last meer van een berg bonnen aan het einde van het kwartaal!

Tellow is namelijk gekoppeld aan je zakelijke rekening en daardoor ziet de app wat jij betaalt of ontvangt. Heb je getankt, dan ontvang je direct een melding op je telefoon met de vraag om de bon te scannen. Met één klik kom je dan in de app terecht. Jij maakt een foto en Tellow doet de rest. De transactie, afbeelding en de boeking ‘benzinekosten’ staan keurig bij elkaar in Tellow.

Staat er ook iets op de bon dat een privé uitgave was, dan markeer je dat eenvoudig met je vinger. Tellow weet dan wat er door hun zakelijk geboekt moet worden en wat niet. Zo splits je zelf heel handig je zakelijke en privé kosten.

Andere facturen die je per mail hebt ontvangen, zoals je telefoonrekening, kun je vervolgens uploaden via de web-versie. Alle bonnen en facturen worden veilig opgeslagen en zijn overzichtelijk terug te vinden.

Altijd en overal factureren

Met Tellow stel je eenvoudig facturen op en verstuur je ze. Ook terwijl je onderweg bent. Zo gebruik je verloren momenten efficiënt, bijvoorbeeld in de trein.

Maak en verstuur eenvoudig een factuur vanuit de app of je laptop. Inclusief je eigen bedrijfslogo, lettertype en indeling.

Tellow houdt hierbij rekening met eisen die gesteld zijn aan facturen. Een opvolgend factuurnummer, en alle andere verplichte gegevens staan op de factuur. Kies uit verschillende btw-tarieven, zoals verlegd, vrijgesteld, binnen of buiten de EU en voeg eventueel een korting toe.

Andere zaken zoals herinneringen kun je ook eenvoudig opstellen en versturen. Tellow zorgt ervoor dat je jouw geld eerder binnenkrijgt. Altijd op basis van real-time informatie.

Weet hoeveel je echt hebt

Tellow biedt real-time inzicht in je financiële administratie. Snel en helder!

Als zzp-er wil je snel zien hoe je er financieel voor staat. Daarom toont Tellow naast het actuele banksaldo en bijbehorende transacties ook de belangrijkste openstaande bedragen. Zo zie je meteen wat je nog van je opdrachtgevers moet ontvangen en wat je nog aan leveranciers moet betalen.

Ook de BTW wordt keurig bijgehouden. Je hebt hierdoor altijd inzichtelijk welk bedrag je alvast moet reserveren of wat nog terugkrijgt.

Zo helpt Tellow je met bewust ondernemen en hou je alles onder controle.

Zorgeloos btw-aangifte doen

Een Btw-aangifte doen ingewikkeld? Niet dankzij Tellow!

Tellow verwerkt elke gescande bon of verstuurde factuur meteen in het btw-overzicht. Deze cijfers lopen hierdoor gedurende het kwartaal op en onderaan de streep zie je meteen hoeveel btw je moet gaan afdragen of terugkrijgt.

Aan het einde van het kwartaal kan je het formulier gebruiken om de aangifte in te dienen, de opzet is namelijk identiek aan die van de Belastingdienst. Zo doe jij zelfstandig en op tijd aangifte. Aangiftes van eerdere periodes zijn altijd terug te vinden in Tellow.

De controle op jaarbasis doet BoekZo vervolgens voor je. Zo kan je met een gerust hart het jaar afsluiten. BoekZo stelt vervolgens ook een jaarverslag en de aangifte Inkomstenbelasting voor je op.

Aanmelden voor Tellow

Nu aanmelden!

In gesprek met BoekZo


Stefan & Rob vertellen over de connectie tussen BoekZo en Tellow

Waarom is BoekZo Fellow van Tellow?

BoekZo gelooft in automatisering en de mogelijkheden die daardoor ontstaan. De aanpak van Tellow die zich specifiek richt op ZZP’ers en daarin de automatiseringsmogelijkheden op maat maakt vinden wij goed. Ze brengen ICT en administratie bij elkaar en maken daarbij gebruik van gegevens van de bank die ze vanuit haar achtergrond binnen de Rabobank begrijpen als geen ander. Dat is erg slim.

Rob Kroese
Mr. Rob Kroese RB

Doen waar je goed in bent!

Tellow zorgt voor een verwerking van de gehele administratie. Dat gaat zo ver dat straks vanuit het pinsysteem in een winkel meteen de bon doorgezet kan worden naar je administratie in Tellow. Je wordt herinnerd aan het uploaden van andere facturen en bonnen en hierdoor kan je eenvoudig zelf de boekhouding volledig en juist bijhouden zonder deze te moeten verwerken zoals een boekhouder dat vroeger deed. Je maakt daarbij optimaal gebruik van gegevens die de bank heeft en gegevens die je eenvoudig zelf kan aanleveren.

Stefan van Berlo
Stefan van Berlo FA

Wat doet BoekZo dan nog?

Ook wij doen waar we goed in zijn. We verwerken de door jezelf en Tellow verwerkte data in jaarstukken en vervolgens in je aangifte. We optimaliseren deze zodat je nooit te veel belasting betaalt en we hebben hiermee middelen om je optimaal en snel te adviseren. We adviseren je bijvoorbeeld hoe je in de toekomst zo min mogelijk belasting kunt betalen en hoe je zo veel mogelijk rendement uit je onderneming kan halen. Daar zijn wij goed in!

Door gebruik te maken van Tellow heb je dus het beste van 2 werelden. Je hebt snel informatie over je administratie en kan deze bijhouden op een praktische wijze. En je biedt ons daarnaast de tools om ons werk erg goed te kunnen doen. Dit alles tegen lage kosten die ook nog eens maandelijks in rekening worden gebracht. De kosten van volledige uitbesteding van je jaarstukken en aangifte, inclusief het gebruik van Tellow bedragen nog geen 50,- euro exclusief BTW per maand. Interesse, vraag nu een offerte aan of bel ons voor een vrijblijvende afspraak op 0486 – 820 203.

Rob Kroese
Mr. Rob Kroese RB

Meer voordelen bij BoekZo!


Persoonlijk financieel advies

Adviseurs van BoekZo zijn altijd in de buurt, fiscalisten en accountants met ruime ervaring.

Lage kosten voor je administratie

BoekZo werkt tegen voordelige tarieven maar met de kwaliteit van een Accountant.

Locaties door heel Nederland

Hoofdkantoor in Uden, én advieslocaties in Amsterdam, Rotterdam, ’s-Hertogenbosch en Utrecht.

Tellow vergeleken met BoekZo online boekhouden


Kenmerk BoekZo online boekhouden Tellow
Bonnen scannen met de app
Je administratie digitaal bewaard
Persoonlijke coaching
Fiscaal advies
Verantwoordelijke accountants
Aangiftes voor je gecontroleerd en ingediend
Jaarstukken voor je opgesteld

Bel mij terug!


Laat je gegevens bij ons achter. We nemen dan binnen een werkdag contact met je op. Het terugbellen of mailen is kosteloos en we gaan vertrouwelijk met je gegevens om.

Al overtuigd?

Neem contact op!