Consultants

BoekZo is begonnen als zusterkantoor van Kroese en Geraerts Belastingadvies, specialist in Stamrecht BV’s. Vanuit die oorsprong hebben we veel ondernemers geholpen die met hun BV of juist eenmanszaak ondernemer geworden zijn en daarmee hun ‘oude’ beroep hebben omgezet in een bedrijf. 

Vele honderden consultants, interim managers, ZZP’ers en vrije beroepsbeoefenaars ondersteunen we al meer dan 11 jaar bij de oprichting en inrichting van het bedrijf. Het voeren van de administratie, belastingen, jaarstukken en heel veel advies. 

Vanwege onze wens en ambitie om ICT-oplossingen optimaal in te zetten voor onze klanten hebben we al vele jaren een portal en BoekZo-app in gebruik. Deze zijn optimaal ingericht voor deze ondernemers. Eenvoudiger kan je de boekhouding niet bijhouden. Het gemak van een online archief. Snel bonnen aanleveren. Inzicht in je administratie en jaarstukken. Maar nog veel meer… 

Niet een computer of robot gaat aan de slag met de stukken, maar gewoon BoekZo-collega’s die vanuit ons kantoor in Uden alles verwerken, je ondersteunen, je bellen bij vragen en/of je bijstaan met raad en daad.

Wij weten namelijk zeker dat voor deze ondernemers wij veel sneller, efficiënter en beter kunnen werken dan robots of uitbestede mankrachten in een ver lagelonenland.

Ben je benieuwd?

Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag vrijblijvend alle mogelijkheden.

Hoe kunnen we je helpen?
Wil je dat wij contact opnemen? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug!