Loonadministratie uitbesteden: Dit zijn de voordelen

Denk je er over jouw salarisadministratie uit te besteden? Het voeren van een loonadministratie is een vak apart.

BoekZo heeft hier zelfs een aparte afdeling voor ingezet. Deze afdeling heeft zich volledig gespecialiseerd in het voeren van deze loonadministraties, en de advisering daaromheen. Wij verzorgen jouw salarisadministratie en de efficiëntie daarvan tot in de puntjes.

Wil je jouw loonadministratie uitbesteden? Neem dan contact op met een van onze loonadministratie adviseurs.

Voordelen van loonadministratie uitbesteden administratiekantoor

Bij veel bedrijven wordt de loonadministratie door de HR afdeling geregeld. Dit bleek bij veel van onze klanten niet efficiënt te werken. Salarissen werden soms te laat betaald, of de CAO wijzigingen werden niet op tijd in acht genomen.

Jouw salarisadministratie uitbesteden aan een externe partij, zoals een loonadministratie consultancy, kan deze taken aanzienlijk verbeteren. Als loonadministratiekantoor voeren de administratieve taken van jouw bedrijf uit. Het grote pluspunt is dat je er zelf geen tijd meer aan kwijt bent.

Loonadministratie uitbesteden heeft z’n voordelen. Bij BoekZo bieden wij u de volgende garanties wanneer u kiest voor onze salarisadministratie.

CAO wijzigingen direct in acht genomen

Een collectieve arbeidsovereenkomst (CAO) is een schriftelijke overeenkomst waarin afspraken over arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd. Deze overeenkomst is bindend en moet in acht genomen worden bij het uitvoeren van de loonadministratie.

Onze loonadministratie adviseurs houden alle CAO wijzigingen en wet en regelgeving zorgvuldig bij. Wij kunnen jou vervolgens op een proactieve manier op de hoogte stellen. Bovendien kunnen we jou adviseren hoe je het beste met veranderingen om kunt gaan.

Tijdige aanlevering van loonstroken

Hoe bedrijven functioneren is voor een overgroot deel afhankelijk van de werknemers. Een belangrijk element van het rendement van een ondernemer zijn dan ook tevreden werknemers. Om ervoor te zorgen dat werknemer tevreden blijven is het nodig betalingen tijdig te voldoen.

Kies je ervoor om jouw loonadministratie door BoekZo te laten uitvoeren? Dan maken wij duidelijke afspraken met u.

Wij garanderen bijvoorbeeld de aanlevering van loonstroken binnen een bepaalde periode. Jouw werknemers hoeven dus nooit te wachten op hun salaris. En jij als werkgever wordt niet opgezadeld met ontevreden werknemers.

Salaris uitbesteden is een slimme keuze die ervoor zorgt dat jouw werknemers elke maand weer tevreden zijn.

Salarisbetalingen automatisch ingevoerd in systeem

Worden salaris betalingen momenteel handmatig door jouw hr personeel ingevoerd in jouw online systeem? Dit kan veel tijd (en geld) kosten!

Wanneer je voorheen voor een loonadministratiekantoor koos, werd de administratie bijgehouden op een intern systeem. Als ondernemer had jij hier beperkt inzicht in. Sinds die tijd is echter het een en ander veranderd in deze branche.

Besteed je jouw loonadministratie uit aan BoekZo? Dan zorgt onze software ervoor dat we jou de overeenkomende bestanden direct aanleveren. Met deze bestanden kunnen salarisbetalingen automatisch in je telebankiermodule worden ingelezen. Zo kun je in jouw online telebankiermodule direct de loonstroken en jaaropgaven terugvinden.

Advisering loonadministratie

Een belangrijk deel van de kosten van de onderneming bestaan uit de kosten van je personeel. Heb jij al eens nagedacht over de efficiëntie van jouw personeelsbezetting? Een nieuwe paar ogen kunnen dikwijls tot nieuwe voordelige inzichten leiden.

Samen met jou kijken onze adviseurs naar een optimale bezetting van het personeelsbestand. Daarnaast ondersteunen we je bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten en regelingen voor secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook ontslagprocedures en begeleiding bij ziekte kunnen we begeleiden.

Andere diensten van BoekZo

Naast loonadministratie kun je voor nog veel meer zaken terecht bij BoekZo. BoekZo is de coachende accountant die zijn expertise deelt met ondernemers door heel Nederland. Wij bieden ondernemers innovatieve systemen aan waarmee zij zelf gemakkelijk hun boekhouding kunnen bijhouden. Daarnaast zorgen wij ook voor actueel en relevant advies van kenners uit de branche.

Wij bieden de volgende diensten aan:

  • Belastingadvies
  • Boekhouding
  • MKB advies
  • Facturen en aanmaningen maken via de BoekZo applicatie

Meer weten?

Heb je het idee jouw loonadministratie uit te besteden? Of ben je simpelweg op zoek naar advies wat betreft jouw loonadministratie? Neem dan contact op om meer te weten te komen over onze diensten. Met onze kennis van zaken zorgen we ervoor dat de loonadministratie van jouw bedrijf optimaal functioneert.

Hoe kunnen we je helpen?
Wil je dat wij contact opnemen? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug!