Niet zomaar accountants en adviseurs       

Loonadministratie

Het voeren van een loonadministratie is een vak apart. Boekzo heeft een aparte afdeling die zich volledig heeft gespecialiseerd in het voeren van deze loonadministraties en de advisering daaromheen. Wilt u uw loonadministratie uitbesteden? Neem dan contact op met een van onze loonadministratie adviseurs.

Onze loonadministratie adviseurs houden alle CAO wijzigingen en wettelijke wijzigingen zorgvuldig bij en adviseren u op een proactieve manier hoe met veranderingen om te gaan.

Een belangrijk element van het rendement van een ondernemer zijn tevreden werknemers. Wij maken dan ook duidelijke afspraken zodat de aanlevering van loonstroken door ons kan worden gegarandeerd binnen een bepaalde periode. Uw werknemers hoeven dan ook nooit te wachten op hun salaris en u als werkgever wordt niet opgezadeld met ontevreden werknemers.

Bovendien leveren we u desgewenst bestanden aan waarmee salarisbetalingen automatisch in uw telebankiermodule worden ingelezen.

Advisering loonadministratie

Een belangrijk deel van de kosten van de onderneming bestaan uit de kosten van uw personeel. Samen met u kijken onze adviseurs  naar een optimale bezetting van het personeelsbestand. Daarnaast ondersteunen we u bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten en regelingen voor secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook ontslagprocedures en begeleiding bij ziekte kunnen we begeleiden.

Neem contact op!

Tel nr: 0486 – 820 203 of e-mail:    info@boekzo.nl   0486 – 820 203   info@boekzo.nl

Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug!

Aangesloten bij

Strategische samenwerking met

De komende weken vernieuwen wij onze upload portal en de BoekZo app. Als onderdeel van dit proces is de huidige app momenteel buiten werking. Onze excuses voor het ongemak!