Niet zomaar accountants en adviseurs       

Bereken uw voordeel

BoekZo is transparant en helder. Onze prijzen zijn dat dus ook. Op basis van de gebruikelijke dienstverlening kunnen wij u dan ook in 95% van de gevallen een geheel vrijblijvende offerte verstrekken via onze online-module. Binnen 2 minuten weet u dus precies waar u aan toe bent en desgewenst ontvangt u meteen de offerte per e-mail. Mochten er op basis van uw situatie bijzonderheden zijn dan maken wij graag vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Ook dan is een vaste prijs mogelijk.

Uw bedrijf

Tellow icon
0

Uw administratie

Maximaal


Maximaal

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Op basis van de door u opgegeven onderdelen kunnen wij u een offerte verstrekken voor de basisdienstverlening voor uw bedrijf. Als u uw gegevens aanvult ontvangt u onmiddellijk per e-mail een vrijblijvende offerte voor de opgegeven diensten. Mocht u na ontvangst van deze offerte gebruik willen maken van onze diensten dan volgt altijd een persoonlijke afspraak. Heeft u vooraf vragen of opmerkingen dan vernemen wij dat graag. In sommige gevallen is het niet mogelijk een offerte te verstrekken op basis van de door u opgegeven zaken. In dat geval maken wij graag een offerte aan de hand van een persoonlijk gesprek.

Bedrijfsgegevens

 Uw gegevens

Annuleren

* Prijs is exclusief BTW. Prijs is gebaseerd op basis van de door u opgegeven onderdelen. Een definitieve opdrachtaanvaarding wordt altijd voorafgegaan aan een persoonlijk onderhoud waarin deze onderdelen worden gecontroleerd en besproken.

  • Rechtsvorm650
  • Personeel0
  • Verkoopmutatie50
  • Inkoopmutatie50
  • BTW0

Branchewaardering 1


300 Facturering in ons systeem


Uw prijs: € 750,-*

Aangesloten bij

Strategische samenwerking met

De nieuwe BoekZo klanten portal en app zijn online! De nieuwe inloggegevens hiervoor zijn verstuurd. De nieuwe BoekZo app is nu te vinden in de App Store en in de Play Store.