Niet zomaar accountants en adviseurs       

Over BoekZo!

BoekZo is in 2010 opgericht door Rob Kroese en Stefan van Berlo.

Het bedrijf is ontstaan doordat er in het bestaande kantoor Kroese en Geraerts Belastingadvies steeds meer ondernemers hun administratie en belasting aangiften lieten verzorgen.
Binnen Kroese en Geraerts Belastingadvies ligt echter al jaren de focus op Stamrecht en Pensioen BV’s en advisering aan vermogende particulieren. Ze zijn daarin zelfs marktleider in Nederland.
Door de groeiende ondernemerspraktijk is gekozen voor een apart bedrijf dat zich volledig richt op ondernemingsadvies.

Sinds 2014 is BoekZo daarnaast een accountantskantoor geworden. Als accountantskantoor val je onder strenge regelgeving en wordt daarnaast toezicht gehouden op de kantoororganisatie en kwaliteit van de dienstverlening door de NBA.
In Nederland gevestigde belastingadviseurs en administratiekantoren, die geen accountantskantoor zijn, hebben met deze regelgeving veel minder te maken.

Veel accountantsorganisaties werken daarom samen met administratiekantoren en zijn zelfs regelmatig daarvan ook volledig de eigenaar. Cliënten die de tarieven van het accountantskantoor te hoog vinden of minder behoefte hebben aan de strengere regels worden dan bediend vanuit het gelieerde administratiekantoor.

BoekZo doet dit bewust niet. Er is een strategische samenwerking met Kroese en Geraerts Belastingadvies maar alle ondernemingen, niet  zijnde spaar BV’s, pensioen BV’s en Stamrecht BV’s worden altijd vanuit BoekZo bediend en niet vanuit het belastingadvies- en administratiekantoor. Wij vinden het namelijk goed dat er strengere normen van toepassing zijn op jaarstukken van ondernemende bedrijven en hun adviseur. Niet alleen de cliënt kan namelijk dan uitgaan van correcte jaarstukken maar ook partijen zoals de bank, belastingdienst en andere betrokken partijen hebben daar baat bij en kunnen leunen op de strengere regels en toezicht vanuit de NBA.

Door onze goede automatisering, goed opgeleide mensen en hun inzet kunnen wij tegen erg scherpe tarieven werken. We zullen ongetwijfeld iets duurder zijn dan een boekhouder op de zolderkamer maar daarvoor krijgt u meer kwaliteit en advies. Naast twee AA Accountants zijn er namelijk ook twee fiscaal juristen bij ons werkzaam zodat wij u op vele disciplines van dienst kunnen zijn. Het BoekZo team bestaat in totaal uit 12 professionals.

We verrichten onze dienstverlening vanuit ons kantoor in Uden. Daarnaast maken we gebruik van spreekkamers in Nederland waar (op afspraak) adviesbesprekingen kunnen plaatsvinden en waar cliënten hun administratie kunnen ophalen of afgeven.

BoekZo is aangesloten bij de NBA, de NOVAK, de NOAB, het FSDC en de RB.

Neem contact op!

Tel nr: 0486 – 820 203 of e-mail:    info@boekzo.nl   0486 – 820 203   info@boekzo.nl

Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug!

Aangesloten bij

Strategische samenwerking met