Over BoekZo!

Je bent ondernemer. Groeit. Iedere dag. Je leert van gisteren, door ervaringen en data, maar denkt aan morgen. In hoe het beter kan. Je werkt samen met partners die hetzelfde in het landschap staan als jij. Die denken in kansen. Altijd. En die er zelf ook naar streven om het continu slimmer of anders te gaan doen. Een van die partners … is je accountant!

BoekZo. De coachende accountant.

Wij zijn BoekZo. We zijn accountants als het gaat om onze expertise, maar coaches als het gaat om ons gedrag. We observeren, volgen ontwikkelingen op de voet, signaleren, innoveren en delen. Als we kansen zien, in IT met name, om processen gemakkelijker te maken, dan doen we dat. Punt. Omdat we net als jou zijn: altijd onderweg naar morgen.

Opgericht om het ‘anders’ te gaan doen

We zijn in 2010 ontstaan uit Kroese en Geraerts Belastingadvies, dat in stamrecht en pensioenbv’s marktleider was en nog altijd is in Nederland. We zagen dat er bij de nuchtere ondernemer behoefte was aan een nieuw type accountant. Mét kennis van zaken. Inhoudelijk sterk. Maar vlotter. Relevanter. Actueler als het gaat om het inzetten van ict. En altijd denkend zoals jij als ondernemer: hoe kan het beter?

Waar staan we nu als BoekZo?

We houden kantoor in Uden. Wat daar opvalt als je er binnenloopt, is de open cultuur. Geen jasje-dasje-mensen. Maar accountants en it’ers die bij elkaar en door elkaar zitten, samen werkend aan nieuwe producten die jou in je ondernemerschap sterker maken. Met nuchtere, actieve bedrijven als klant. Kleine en grote bedrijven. Bedrijven die liever naar morgen kijken dan naar vandaag. Net als wij. Dus … tot morgen!

Hoe kunnen we je helpen?
Wil je dat wij contact opnemen? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug!