Niet zomaar accountants en adviseurs       

Knab Tellow

Voor zzp’ers is het een uitkomst: de boekhoudtool Tellow. Tellow heeft sinds kort een koppeling met Knab. Hiermee doe je snel en gemakkelijk je boekhouding tussen de bedrijven door. Tellow laat je weten wanneer je facturen zijn betaald en verwerkt al je ingescande bonnetjes automatisch. Zo spaar je met de koppeling tussen Knab en Tellow heel wat tijd uit die je aan je onderneming kunt besteden. Met Tellow heb je altijd het overzicht op je actuele saldo, je verwachte btw-afdracht of teruggave en nog openstaande bedragen.

Doordat je administratie aan je betaalrekening van Knab wordt gekoppeld, heb je met Tellow altijd real-time inzicht in je financiën. Daarnaast geeft Tellow je tips voor je boekhouding en houdt de app voor je bij wanneer je bijvoorbeeld een herinnering over een openstaande factuur kunt sturen. Als je hebt getankt, scan je het bonnetje in in de app. Tellow herkent de bedragen en boekt deze automatisch als ‘benzinekosten’. En staat er ook een privé-uitgave op je bon? Deze markeer je, zodat de app zakelijke en privé-uitgaven gescheiden houdt.

Ervaringen koppeling Knab en Tellow

Knab Tellow is ideaal voor ondernemers die werken op basis van facturen, zoals consultants, mensen in de bouw en mensen met een vrij beroep, zoals fotograaf. Zij zijn dan ook zeer te spreken over de app. Zo noemen zij als grote voordelen dat je nooit meer hoeft te zoeken naar rondslingerende bonnetjes, want je scant ze direct in. Ook de btw-aangifte is er stukken eenvoudiger op geworden. Voor sommige ondernemers is dat zelfs reden geweest om de btw-aangifte zelf te doen, in plaats van dit uit te besteden aan een boekhouder of accountant. Hier lees je meer verhalen van ondernemers over onder andere de koppeling tussen Knab en Tellow.

Kosten koppeling Tellow en Knab

Het gebruik van de koppeling tussen Knab en Tellow kost per maand 5 euro plus 29 cent per bon of factuur. Dat is niet veel als je bedenkt hoeveel tijd en kosten er gaan zitten in het uitzoeken van je bonnetjes en facturen, het controleren van facturen of het werk laten doen door je boekhouder of accountant. En het mooiste is: Tellow wordt nog uitgebreid met meer functionaliteiten, zoals een urenregistratie en een toepassing die voor je uitrekent hoeveel je moet reserveren voor de inkomstenbelasting. De kosten tussen Tellow en Knab zijn dan ook al snel terugverdiend.

Neem contact op!

Tel nr: 0486 – 820 203 of e-mail:    info@boekzo.nl   0486 – 820 203   info@boekzo.nl

Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug!

Aangesloten bij

Strategische samenwerking met

De nieuwe BoekZo klanten portal en app zijn online! De nieuwe inloggegevens hiervoor zijn verstuurd. De nieuwe BoekZo app is nu te vinden in de App Store en in de Play Store.