Zoek je een accountant in Eindhoven?

Accountantskantoor BoekZo is gevestigd in de buurt van Eindhoven. Eindhoven ligt op ongeveer 20 minuten rijden van het hoofdkantoor van Boekzo in Uden. Boekzo is de coachende accountant die werkt voor veel MKB’ers en ZZP’ers. Wij kunnen tegen scherpe tarieven werken. Dit komt doordat ons accountantskantoor zeer geautomatiseerd werkt. Hiernaast hebben wij de beste mensen in dienst.

Wil je een advies gesprek met een Accountantskantoor in Eindhoven?

Het hoofdkantoor van accountantskantoor Boekzo zit in Uden. Echter maken we gebruik van spreekkamers in heel Nederland waar (op afspraak) adviesbesprekingen kunnen plaatsvinden met onze specialisten op het gebied van accountancy, administratie, belastingen loon administratie en nog veel meer. Wilt u bijvoorbeeld meer informatie over een auto van de zaak, of heeft u specifiek advies nodig over aftrekposten voor zzp’ers? Dan kunt u bij ons terecht.

Onze cliënten kunnen ook hun administratie ophalen of afgeven. Dus eigenlijk zou je kunnen zeggen dat je ook terecht kunt bij een accountantskantoor in Eindhoven. Echter verplaatsen we onze mensen vanuit ons hoofdkantoor naar Eindhoven om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Automatisering bij Boekzo helpt

Uiteraard kunnen wij als accountants veel meer voor je betekenen dan alleen het samenstellen van de jaarrekening. Misschien zijn tussentijdse cijfers van jouw bedrijf een goed idee om je bedrijfsvoering nog beter in de hand te kunnen houden. Op deze manier houd je namelijk het hele jaar door een goed overzicht. Wij hebben ook een handige app ontwikkeld, de BoekZo App, die jou kan helpen om je administratie eenvoudiger bij te houden en die op diverse manieren met andere bestanden te koppelen om betere informatie te verkrijgen. Vraag gewoon aan onze adviseurs wat ze verder voor jou zouden kunnen betekenen.

Hoe kunnen we je helpen?
Wil je dat wij contact opnemen? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug!