Collega Frank gaat uitdaging aan voor het goede doel!

Inhoud

Toe aan een coachende accountant?

Vertrouw op BoekZo!

U bent van ons gewend dat we onze nieuwsbrief gebruiken om u te informeren over fiscaal nieuws en mededelingen te doen over onze dienstverlening en niet voor het delen van berichten met een persoonlijk karakter. Op dit laatste maken we nu een uitzondering, omdat we collega Frank graag een digitaal podium bieden om zijn deelname aan de Alpe d’Huzes breed onder de aandacht te brengen.

 

Frank heeft zijn moeder verloren aan de gevolgen van kanker en daarom gaat hij op 6 juni meedoen aan Alpe d’Huzes. Alpe d’Huzes is een jaarlijks evenement dat wordt georganiseerd om geld op te halen voor het KWF ter ondersteuning van onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5.000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’.  De weg naar de top telt 21 bochten en is 14,5 kilometer lang. Het hoogteverschil tussen start en finish is 1100 meter met een gemiddelde stijging van 7,9%.

 

Frank zijn sportieve uitdaging is om de Alpe d’Huez twee keer op te wandelen. Via de volgende link komt u op zijn persoonlijke actiepagina en kunt u lezen waarom hij gaat deelnemen: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/s/23532/29442/w 

 

Wij steunen Frank onder meer in de vorm van shirtsponsoring.

 

Bron: Wed, 07 Feb 2024 16:29:32 +0100