Niet zomaar accountants en adviseurs       

Verzoek om de code vooraf ingevulde aangifte (VIA) toe te sturen

 

Bij het verzorgen van de privé aangifte inkomstenbelasting 2020 maken wij gebruik van de vooraf ingevulde aangifte (VIA). Dit houdt in dat wij de belastingdienst verzoeken om ons de bij hen bekende aangiftegegevens digitaal toe te sturen zodat wij deze kunnen importeren in onze aangiftesoftware. Om uw gegevens te kunnen importeren hebben wij een code nodig die de belastingdienst u per brief toe zal sturen. Wij verzoeken u vriendelijk om de brief zo snel mogelijk na ontvangst daarvan te mailen naar uw contactpersoon binnen BoekZo.

De van de belastingdienst ontvangen gegevens gebruiken wij naast de gegevens die wij van u ontvangen en niet in plaats van. Wij blijven dus ook uw gegevens nodig hebben om een volledige aangifte inkomstenbelasting te kunnen opstellen. Door naast uw gegevens ook de gegevens van de belastingdienst te gebruiken, minimaliseren wij het risico op een onjuiste en/of incomplete aangifte inkomstenbelasting nog verder.

Voor de goede orde: het bovenstaande over de VIA heeft alleen betrekking op uw privé aangifte inkomstenbelasting en niet op de aangifte vennootschapsbelasting van uw B.V.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen via:

info@boekzo.nl info@boekzo.nl
0486-820 203

Aangesloten bij

Strategische samenwerking met

De komende weken vernieuwen wij onze upload portal en de BoekZo app. Als onderdeel van dit proces is de huidige app momenteel buiten werking. Onze excuses voor het ongemak!