Niet zomaar accountants en adviseurs       

Wegstrepen rc-schuld bij eigen B.V.; hoe kijkt de belastingdienst hier tegenaan?

Ik heb deze week een bijzonder gesprek gevoerd met een belastinginspecteur. Het was een erg open, informeel gesprek en constructief gesprek. Het was zo open en informeel dat ik ook het wegstrepen van rekening-courantschulden aan de orde heb gebracht. Tot mijn grote verbazing – en waarschijnlijk ook die van de inspecteur – gaf hij mij al pratende een zeer aardige inkijk in de visie van de belastingdienst op dat punt. Deze kennis kan en ga ik zeker gebruiken in discussies met de belastingdienst over dit onderwerp.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen via:

info@boekzo.nl info@boekzo.nl
0486-820 203

Aangesloten bij

Strategische samenwerking met

De komende weken vernieuwen wij onze upload portal en de BoekZo app. Als onderdeel van dit proces is de huidige app momenteel buiten werking. Onze excuses voor het ongemak!