Niet zomaar accountants en adviseurs       

Administratiekantoor Berghem

Voor veel ondernemers in onder andere Berghem voeren wij de administratie. Hoe doen wij dat? U brengt geregeld in de loop van het jaar uw administratie naar ons administratiekantoor in Berghem of u levert het digitaal in. Officieel zitten we niet in Berghem maar in Uden. Door middel van het gebruik maken van spreekkamers in heel het land is het voor de klant net alsof we een administratiekantoor hebben in Berghem. Uiteraard krijgt u vooraf van ons heldere instructies welke gegevens wij willen ontvangen en hoe. Voor u en voor ons  gestructureerd en dus makkelijk.

Uw administratie niet in Berghem maar Digitaal aanleveren?

U hoeft uw administratie niet altijd in Uden of in Berghem in te leveren. BoekZo maakt namelijk gebruik van een online portal en heeft een handige App ontwikkelt waarmee u eenvoudig de administratie van uw bedrijf digitaal kan aanleveren. Snel onderweg een foto maken van een bon of factuur en deze staat meteen bij ons op de server. Verkoopfacturen stuurt u eenvoudig door via de portal of ook via de App. Met de banken hebben wij een directe koppeling waardoor we de bankadministratie dagelijks kunnen binnenhalen. BoekZo maakt het graag leuker én gemakkelijker!

Zelf verwerken van de administratie?

Afhankelijk van de grootte van uw administratie kan het voor u voordelig zijn zelf de administratie te voeren in een boekhoudprogramma.
Het is van belang dat u gestructureerd werkt. U hoeft geen ervaring te hebben met boekhoudingen of een opleiding hierin te volgen. U krijgt van ons toegang tot uw eigen administratie in ons systeem. Dat doen wij door een speciale webapplicatie te gebruiken die helemaal is aangepast op de wensen van de ondernemer die zelf zijn boekhouding doet.
In duidelijke termen wordt u wegwijs gemaakt in het voeren van de administratie. U kunt zelfs de facturering via dit systeem doen.
Wilt u hierover meer informatie, neem dan contact met ons op, wij geven graag een demonstratie van de mogelijkheden.
Periodiek verzorgen wij cursussen zodat u leert omgaan met het systeem en de mogelijkheden.

Neem contact op!

Tel nr: 0486 – 820 203 of e-mail:    info@boekzo.nl   0486 – 820 203   info@boekzo.nl

Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug!

Aangesloten bij

Strategische samenwerking met

De nieuwe BoekZo klanten portal en app zijn online! De nieuwe inloggegevens hiervoor zijn verstuurd. De nieuwe BoekZo app is nu te vinden in de App Store en in de Play Store.