Administratiekantoor Zeeland

Voor veel ondernemers in onder andere Zeeland voeren wij de administratie. Hoe doen wij dat? Je brengt geregeld in de loop van het jaar jouw administratie naar ons administratiekantoor in Zeeland of je levert het digitaal in. Officieel zitten we niet in Zeeland maar in Uden. Door middel van het gebruik maken van spreekkamers in heel het land is het voor de klant net alsof we een administratiekantoor hebben in Zeeland. Uiteraard krijg je vooraf van ons heldere instructies welke gegevens wij willen ontvangen en hoe. Voor jou en voor ons gestructureerd en dus makkelijk.

Je administratie niet in Zeeland maar Digitaal aanleveren?

Je hoeft jouw administratie niet altijd in Uden of in Zeeland in te leveren. BoekZo maakt namelijk gebruik van een online portal en heeft een handige App ontwikkelt waarmee je eenvoudig de administratie van jouw bedrijf digitaal kan aanleveren. Zo kun je de aftrekposten voor de onderneming invoeren en de kosten van uw auto op de zaak doorgeven. Snel onderweg een foto maken van een bon of factuur en deze staat meteen bij ons op de server. Verkoopfacturen stuur je eenvoudig door via de portal of ook via de App. Met de banken hebben wij een directe koppeling waardoor we de bankadministratie dagelijks kunnen binnenhalen. BoekZo maakt het graag leuker én gemakkelijker!

Zelf verwerken van de administratie?

Afhankelijk van de grootte van jouw administratie kan het voor jou voordelig zijn zelf de administratie te voeren in een boekhoudprogramma. Het is van belang dat je gestructureerd werkt. Je hoeft geen ervaring te hebben met boekhoudingen of een opleiding hierin te volgen. Je krijgt van ons toegang tot jouw eigen administratie in ons systeem. Dat doen wij door een speciale webapplicatie te gebruiken die helemaal is aangepast op de wensen van de ondernemer die zelf zijn boekhouding doet. In duidelijke termen word je wegwijs gemaakt in het voeren van de administratie. Je kunt zelfs de facturering via dit systeem doen. Wil je hierover meer informatie, neem dan contact met ons op, wij geven graag een demonstratie van de mogelijkheden.
Periodiek verzorgen wij cursussen zodat je leert omgaan met het systeem en de mogelijkheden.

Hoe kunnen we je helpen?
Wil je dat wij contact opnemen? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug!