Zoek je een accountant in Oss?

Accountantskantoor BoekZo is gevestigd in de buurt van Oss. Oss ligt op ongeveer een kwartier rijden van het hoofdkantoor van Boekzo in Uden. Boekzo is de coachende accountant die werkt voor veel MKB’ers en ZZP’ers. Wij kunnen tegen scherpe tarieven werken. Dit komt doordat ons accountantskantoor zeer geautomatiseerd werkt. Hiernaast hebben wij de beste mensen in dienst.

Wil je een advies gesprek met een Accountantskantoor in Oss?

Het hoofdkantoor van Boekzo zit in Uden. Echter maken we gebruik van spreekkamers in heel Nederland waar (op afspraak) adviesbesprekingen kunnen plaatsvinden met onze specialisten op het gebied van accountancy, administratie, belastingen loon administratie en nog veel meer. Onze cliënten kunnen hun administratie ophalen of afgeven. Dus eigenlijk zou je kunnen zeggen dat je ook terecht kunt bij een accountantskantoor in Oss. Echter verplaatsen we onze mensen vanuit ons hoofdkantoor naar Oss om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Automatisering bij Boekzo helpt

Uiteraard kunnen wij als accountants veel meer voor je betekenen dan alleen het samenstellen van de jaarrekening. Zo kunnen wij u duidelijkheid geven over de youngtimer regeling, aftrekposten voor bv’s, en nog veel meer. Misschien zijn tussentijdse cijfers van jouw bedrijf een goed idee om je bedrijfsvoering nog beter in de hand te kunnen houden. Op deze manier houd je namelijk het hele jaar door een goed overzicht. Ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn.

Wij hebben bovendien ook een handige app ontwikkeld, de BoekZo App, die jou kan helpen om je administratie eenvoudiger bij te houden en die op diverse manieren met andere bestanden te koppelen om betere informatie te verkrijgen. Vraag gewoon aan onze adviseurs wat ze verder voor jou zouden kunnen betekenen.

[bkz_contact_form]

Hoe kunnen we je helpen?
Wil je dat wij contact opnemen? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug!